O noua era

Astazi incepe o noua era. Pentru mine si pentru Romania. Primul pas a fost facut si vestile vor incepe sa soseasca in urmatoarele zile.

Nu am sa spun care este marea noutate pina cind nu e totul pus la punct. Dar asta nu te impiedica sa incerci sa ghicesti. Pregatesc o mica surpriza pentru cel care chiar ghiceste despre ce e vorba si o scrie dinainte in comentarii.

Poza arata doar un colt dintr-un email primit in urma cu doat citeva minute :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

  1. Neata. Ai inscris boio.ro la OSIM? :). Sau poate vreo colaborare in mediul online cu Apple…? Sau poate un frate pt boio.ro …?

  2. eu cred ca adaugi o rubrica de review-uri…la aplicatii gadgeturi?
    si poate iti largesti orizontul si treci si la Android(pastrand iOS desigur ca daily driver)..

  3. @Catalin: nu m-am gandit la inscrierea la OSIM pentru ca imi imaginez ca boio.ro e un brand care tine de numele meu. Da, o sa fie un fel de frate pt boio.ro, daca vrei sa-i zici asa, dar unul mai mare si mai dezvoltat :)

  4. @bogdan: nu prea ma pricep la Android si nu-mi place sa-mi dau cu parerea despre un subiect pe care nu-l cunosc. Cel putin nu asa de “in amanunt” cum o fac cu iOS si produsele Apple. Iar daca as face asta nu as face-o pe un domeniu nou, ci tot pe boio.ro

  5. Hmmmm….ma gandesc la un frate care sa includa si ceva parte video? Live sau nu, dar avand ca urmare pb ridicate aici pe site. Oare partea de asistenta tehnica va deveni ceva de genul acesta?:) P.S : cum suna mai bine… un fratior sau o surioara pt boio.ro?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*