Adrian Boioglu – despre blog intre romania si america

Front News mi-a luat un interviu zilele trecuta si astazi am observat ca materialul a fost publicat.

va recomand interviul ca pe o lectura usoara despre: diferentele dintre romania si america in anumite domenii, cite ceva despre Adrian Boioglu si boio.ro dar si idei despre blogosfera romaneasca si sfaturi pentru bloggeri incepatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. foarte interesant articol, si sunt “foarte” de acord cu ce ai spus despre bloggeri din romania.
    Cred ca un raspuns mai … “compact” si drept la subiect ar fi fost, “Blogul a fost gresit inteles in Romania” (asta daca ne referim la cei care sunt in “top” in momentul asta).

1 Trackback / Pingback

  1. La Bebe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*