O noua era

Astazi incepe o noua era. Pentru mine si pentru Romania. Primul pas a fost facut si vestile vor incepe sa soseasca in urmatoarele zile.

Nu am sa spun care este marea noutate pina cind nu e totul pus la punct. Dar asta nu te impiedica sa incerci sa ghicesti. Pregatesc o mica surpriza pentru cel care chiar ghiceste despre ce e vorba si o scrie dinainte in comentarii.

Poza arata doar un colt dintr-un email primit in urma cu doat citeva minute :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @Marius M: daca ar fi dupa mine le-as scoate si pe cele care sunt acum. Asta am si facut 5 din cei 7 ani de existenta ai blogului. Dar trebuie sa se autosustina la capitolul hosting si alte cheltuieli.

    Pentru lectura mobila, cred ca functia de Safari Reader View este atit de usor de folosit incit nu-mi fac griji pt oamenii care au dificultati in a citi articolele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*