YotaPhone 2, in teste pe boio.ro. Ce vrei sa stii?

Am primit astazi in teste noul YotaPhone 2. Este un telefon care ruleaza Android OS, dar are un amanunt care mi-a placut de cind am vazut prima versiune Yotaphone, in urma cu mai bine de un an.

Ideea din spatele lui este geniala: pe fata ai un telefon normal, iar pe spate, on loc de capacul bateriei ai un display e-ink care ruleaza fie un wallpaper, aplicatii minimale sau o versiune alb-negru de Android.

Stii ca ma pricep la iOS si iPhone, dar un telefon cu Android imi este strain. Ii voi face un review asa cum numai un utilizator adevarat de iPhone poate sa-i faca.

Aici intervine si rolul tau: Ce vrei sa stii despre Yotaphone 2? Lasa-mi intrebarile in comentarii si iti voi da un raspuns atunci cind testul este gata (pe la mijlocul lunii februarie).

Review-ul meu va fi in limba romana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*