O noua era

Astazi incepe o noua era. Pentru mine si pentru Romania. Primul pas a fost facut si vestile vor incepe sa soseasca in urmatoarele zile.

Nu am sa spun care este marea noutate pina cind nu e totul pus la punct. Dar asta nu te impiedica sa incerci sa ghicesti. Pregatesc o mica surpriza pentru cel care chiar ghiceste despre ce e vorba si o scrie dinainte in comentarii.

Poza arata doar un colt dintr-un email primit in urma cu doat citeva minute :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

 1. @Sebastian: pentru asta iti trebuie o echipa serioasa…

  @Catalin: pentru video iti trebuie logistica multa si oameni care sa faca asta. Iar partea de asistenta tehnica exista deja in paginile de Ajutor pentru iPhone sau Ajutor pentru Mac. Esti pe drumul cel bun. Dezvoltarea are legatura cu ceva multimedia, dar pe o cu totul alta idee.

  @Mihai: e o idee buna, dar nu stiu cui ar folosi cu adevarat. Nu sunt atit de multe si de bune incit sa merite un site dedicat.

  @daniel: am deja domeniul boio.co. Il folosesc de ceva timp si am scris si prin septembrie 2014 despre asta. Cred ca ala pe .com e luat sau costa mult. Nu ma intereseaza sa dau bani multi pe ceva ce nu ar avea relevanta. Sunt multumit cu .ro si .co deocamdata.

  ps: noul domeniu este pe .ro ;)

 2. Iti faci podcast?

  Doamne Ajuta!

  Si eu am inceput sa folosesc Safari pe Mac OSX de azi!
  Fiecare cu noua lui “era” :)

 3. Mai arunc o idee…… . Sa fie oare un fel de appstore romanesc, cu aplicatii 100%romanesti dar si cu un aport extra oferit de developeri?

 4. Hai că îți spun eu ce o să faci Adrian :)

  Un site un vei posta review-uri, teste la telefoane sau gadgeturi și eventual o comunitate, un forum unde totul să fie la “cald”

 5. @George C: nu am timp nici de ce fac acum… :)

  @ionica: asta fac deja de ceva vreme. Faptul ca am primit Yotaphone in teste chiar acum este doar o coincidenta. Il astept de aproximativ 3 saptamani si s-a intimplat sa ajunga azi.

  Nu cred in ideea de forum, ca de altfel nici in ideea de “spreading too thin”. Tocmai de aia nu mi-am facut pagina de Facebook pentru boio.ro si nici forum, desi ideea asta a mai aparut in ultimii ani.

 6. Nu sunt chiar convins, insa indraznesc si eu sa imi dau cu parerea, prin excludere, si ma gandesc ca e posibil sa fie vorba despre boio.ro | techvolution sub forma unei aplicatii de telefon. Techvolution chiar ar fi un nume fain pentru o aplicatie, iar cum s-a mentionat si mai sus, pe acesta chiar l-as inregistra la OSIM.
  Iar daca vorbim despre o aplicatie in conditiile de mai sus, atunci poate exista o foarte mare varietate de continut iar schimbarea va veni in modul de dispunere al acestuia.

 7. @Marius M: am techvolution.ro de cativa ani si o sa-l folosesc la un moment dat, dar nu pentru o aplicatie. Acum este vorba despre un alt domeniu.

  La ce fel de continut de aplicatie te referi?

 8. Sunt convins ca boio.ro este citit pe device-uri mobile destul de mult, ori cel putin se incearca. In varianta unui telefon mobil cu ecran mai mic este destul de greu de facut acest lucru. Pentru asta eu as face o aplicatie cu, in linii mari, cam acelasi continut boio.ro. structurat pe categorii distincte si, cel mai important, accesibil de pe orice platforma mobila.
  Parere personala: am apreciat extraordinar ca boio.ro nu m-a provocat la un slalom printre reclame pentru a-l citi. Inca apreciez deoarece actualele reclame nu incurca cu nimic lecturarea continutului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*