Fie ca vii pe boio.ro pentru prima data, fie ca esti cititor veteran cel mai bine este sa te familiarizezi cu Politica de comentarii. Este facuta pentru binele tuturor cititorilor. Tu nu ai vrea sa citesti comentariile rautacioase, postate aiurea, ale altora, nu?

Cauti ajutor pentru problemele legate de iPhone?

Primele tale comentarii vor fi moderate. Daca dai dovada de bun simt si postezi on-topic, nu vei mai fi pus “in moderare”. asta e un Privilegiu nu un Drept! esti Off-topic? nu vei vedea vorbele tale pe boio.ro.

Daca nu dai dovada de bun simt, poti sa ma critici la tine pe blog, sau sa ma spui lu’ mama ta. Aici nu ai ce cauta…. Iar daca ai ceva de spus, igienic este sa te prezinti. [nu e frumos sa te ascunzi in spatele unui pseudonim…]. Daca aberezi, te poti trezi cu IP-ul blocat si nu vei mai putea intra pe boio.ro.

Ai un moment de … ratacire? mai intai iti moderez/editez comentariile apoi le sterg de tot. E spre binele tuturor. daca se comporta frumos, autorul poate sa posteze din nou. DA, cred in a doua sansa… Privilegiul de a comenta pe boio.ro nu se acorda pe viata. Unele comentarii intra, altele nu.

Exista moderare pentru anumite cuvinte, iar Akismet-ul isi mai face de cap uneori. Daca vorbele tale nu apar imediat, NU posta din nou. Voi avea grija sa le pun la locul lor.

Daca vrei sa iei legatura cu mine pe o anumita chestiune e mai simplu sa-mi trimiti un mail pe: boioglu [at] gmail [dot] com. ajunge mai repede si nu risti sa fie oprit de protectia anti-spam a blogului. Dar pe mail nu ofer suport tehnic pentru iPhone, iPad, iOS sau Mac.

nu e nevoie sa mai spun ca in comentarii:

– nu se discuta politica editoriala boio.ro, sanatatea mentala a autorului;

– nu se arunca hate-comments, fara motiv si nu se posteaza anonim;

– nu se lasa linkuri catre alte site-uri (decit cu foarte mici exceptii, moderate de catre Adrian Boioglu);

– nu se lasa pareri despre Adrian Boioglu si nici jigniri/acuzatii aduse altor cititori comentatori.

Toate astea sunt considerate a fi off-topic. In plus, am obiceiul sa sterg comentariile celor care le posteaza cu o adresa de mail falsa. Nu uita ca boio.ro este proprietatea Adrian Boioglu si regulile casei se pot schimba sau adapta la situatie in orice moment.

—–

daca te intereseaza concursurile boio.ro si vrei sa participi la ele comentind ai 4 mari reguli:

– comentariile trebuie sa respecte toate regulile concursului. Altfel nu sunt considerate valide. Regulile pot fi diferite de la un concurs la altul.

– comentariile trebuie sa nu fie oarecum monosilabice (de genul “si eu” “da”, “aha”) ci trebuie sa aiba macar 5 cuvinte. poti sa legi o propozitie, nu?

– comentariile trebuie sa fie in ton cu subiectul si sa nu contina link-uri catre blogul personal, doar de dragul capatarii de atentie.

– comentariile trebuie sa fie aprobate de mine (cel putin pt moment). doar anumite comentarii sunt moderate de mine, in rest totu e la liber. daca nu sunt… nu apar pe boio.ro

—–

boio.ro inseamna techvolution. iar cititorii sunt la fel de inteligenti. iti multumesc ca ma citesti zi de zi.

vrei sa fii la curent cu comentariile de pe boio.ro? aboneaza-te la feed-ul de comentarii.

 

2 Comments

 1. Salutare, am o problema cu un iphone 6, receptorul nu se mai aude bine ci incet cu oarecare distorsiuni etc. Am facut cam tot ce am gasit pe forumuri, site apple, oprire/repornire etc, dar nu s-a remediat situatia. Daca ma poti ajuta te rog, tel este cumparat din repr vodafone, ultima varianta de soft.
  Multumesc

10 Trackbacks / Pingbacks

 1. comentarii la liber | boio.ro
 2. ajutor cu iPhone | boio.ro
 3. ce vrei sa vezi pe boio.ro? | boio.ro
 4. intre cititorii boio.ro | boio.ro
 5. o lectura de weekend: politica de comentarii | boio.ro
 6. copiatori de boio.ro | boio.ro
 7. merge? | boio.ro
 8. Echipa de … experimentatori | boio.ro
 9. Cititorii au cuvintul: Comentarii pe boio.ro | boio.ro
 10. ajutor cu iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*