Concursul de luni dimineata

Cine se trezeste de dimineata castiga pe boio.ro. Well, nu sunt adeptul trezitului de dimineata, dar daca esti cititor de boio.ro trebuie sa incepi saptamana bine, nu?

Ai mai jos citeva coduri de aplicatii pentru iPhone si iPad. Nu trebuie sa faci nimic pentru a le castiga, dar ia numai ce iti foloseste. Daca ai luat ceva, lasa un comentariu mai jos, pentru ceilalti.

Atentie: Ca sa revendici codurile ai nevoie de un cont pe iTunes US. Promo-codurile de mai jos nu au fost revendicate de castigatori la timp, asa ca … multumeste-le lor :)

Farm it: YNXLMEELNFNP

Motocross Pro Rider:

7E9KN4Y6E44X

AJARJNL4AN7J

InPaint (pentru Mac OS X) – Serial Number:

NJWK-TABW-AMHM-SILI-UFAB-UUAA-BPKV-NOIY

WaveRecorder:

TPRR7XWKPETN

HT4A9MXHKNEL

LTLP9PPMPPN6

Phranslator:

YRJXPJ7EY7TL

6XMJ6HHPJ3WM

PEFY9TW6FM69

iExposure:

XJYMPTA3HER6

49KNX9Y7EHY7

W6X4XYKPL4NE

4FK9FYL4MMRN

WAF94FWNYF3P

L7NN3PPJEJ6A

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Pff, mi-e necaz ca nu pot sa intru decat de pe telefon acum pe net :) oricum felicitari pt inca un concurs reusit

  2. De ce primesc “The code you entered is not recognized as a valid code”? Multumim pentru coduri…

  3. Am vazut ca nu au pus comentarii pt iExposure cate coduri sunt. As fi vrut si eu iExposure dar codurile nu mai sunt valide.

  4. @anetoiu, si de pe iphone poti lua un premie prin redeem. Intri in AppStore si la Featured, chiar jos de tot gasesti Redeem. Acolo poti introduce codul si ti se descarca aplicatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*