Ferma ta pe iPad – Farm it!

Jocurile cu ferme par sa fie tare la moda. Din pacate, toate au acelasi design fad. Azi am dat peste “Farm it!” – o aplicatie care se distanteaza de grafica si mai ales ideea comuna a jocurilor cu ferme si vine cu personaje bine conturate.

Ideea e simpla: gainile din lumea intreaga incep sa dispara intr-un ritm foarte rapid. Misiunea ta este sa te pui in pielea unui cocos tinar care reface echilibrul in… populatia de pui. Daca ai alerga toata ziua dupa puicutze ar fi simplu, nu? Ei bine nu totul se face imediat. Trebuie sa scapi de un sconcs, un caine nervos si un cocos batrin si sa vizitezi patru tari diferite ca sa faci gainile fericite.

boio.ro pune la bataie doua promo coduri pentru Farm it!. Tot ce ai de facut este sa urmezi 3 pasi:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT@boioglu Castiga “Farm it!” pe boio.ro http://is.gd/eYscO”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

La cit mai multe tweet-uri, atitea sanse de castig.

update: T.D. si anetoiu au castigat. Ii astept pina pe data de 14 septembrie sa-si revendice codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul de luni dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*