iExposure – pentru fotograful din tine

Vezi la finalul postului cum poti sa castigi unul dintre cele 3 promo-coduri pentru iExposure.

Nu sunt fotograf, dar imi place sa cred ca am facut citeva poze care sunt si acum apreciate. Unele au luat premii la concursuri nationale si au fost publicate in carti de fotografie, altele au ajuns in paginile ziarelor nationale sau la CNN.

iPhone-ul poate fi un tool important pentru cei care au facut din fotografie o meserie sau o pasiune serioara. iExposure este una dintre aplicatiile care te ajuta sa calculezi aperture si shutter speed pentru o anumita valoare a expunerii. Aplicatia iti ofera si mici tutoriale pentru fotografia perfecta, in functie de locatie sau momentul zilei.

boio.ro pune la bataie 3 coduri pentru iExposure. Pasii de casig sunt usori si au fost copiati deja si de alte bloguri de profil:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga iExposure http://is.gd/fSHiV pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Comentariile 1,3 si 7 castiga cite un cod. Ii astept pe castigatori sa-mi dea un mail pt revendicarea codurilor pina pe 14 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.