WaveRecorder – la timp pentru studentul din tine

Exista in AppStore o gramada de aplicatii care te lasa sa iei note. Unele sunt chiar complicate si iti ofera posibilitatea sa adaugi poze sau desene.

Pe de alta parte avem o gramada de aplicatii care te ajuta sa iti trasnformi iPhone-ul sau iPad-ul intr-un reportofon. WaveRecorder combina doua mari functii importante: inregistreaza audio si te lasa sa scrii. Iar daca nu asta nu era de ajuns, cu WaveRecorder poti sa editezi fisierele audio la fel de usor.

Asta e genul de aplicatie pe care as fi vrut sa o am eu la indemina in facultate sau liceu. Ca sa nu mai zic de perioada in care lucram ca jurnalist. Poti sa o setezi sa porneasca inregistrarea audio la deschidere si mai ales sa faci Share la notele audio si scrise prin WiFi sau sa le downloadezi prin intermediul iTunes.

WaveRecorder este aplicatie universala si sunt foarte multumit de ea dupa primele teste. Poti sa dai pe ea 2 dolari in iTunes sau sa castigi una dintre cele 2 licente puse la bataie de boio.ro. Pasii de mai jos, sunt deja clasici:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga WaveRecorder pe boio.ro http://is.gd/fFQbG “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui ce parte din side-bar-ul boio.ro ti se pare folositoare si ce ai vrea sa vezi in plus.

Castigatorii sunt Deltady si David. Ii astept cu un email pina pe 9 octombrie ca sa intre in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Probabil ca ar fi mai folositoare daca ar fi doar update-urile pe ziua respectiva ca sa nu mai dam “join the conversation” de fiecare data

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul de luni dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*