Primul serial de actiune filmat cu iPhone 4

Iti mai aduci aminte de Apple of my Eye – scurtmetrajul filmat cu iPhone 4? Creatorii lui s-au intors acum cu o idee si mai buna – un serial filmat pe iPhone 4 si noul iPod Touch – Goldilocks. Filmul este unul de actiune si e plin de spioni, urmariri si impuscaturi. Creatorii sustin ca au reusit sa atraga citiva actori buni care au acceptat sa isi foloseasca talentul pentru acest proiect.

In 24 zile au fost filmate 8 episoade. Mai mult decit atit, echipa are de acum si o aplicatie pentru iPhone (Majek App) care anunta episoadele noi pe masura ce apar. O poti downloada gratuit in AppStore.

Ai mai jos primul episod din Goldilocks.

La fel de interesant mi se pare si filmul care iti arata cite ceva despre cum a fost filmat acest serial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*