InPaint pentru Mac OS – fotografii ideale

Concurs: Vezi cum poti sa castigi o licenta pentru InPaint la finalul acestui post.

De cite ori nu ai fost pus in situatia in care ai o poza geniala, dar apare un cap de om in ea, sau un stalp iti blocheaza vederea? Solutia este simpla: dai 2700 dolari pe Adobe CS5, deschizi Photoshop si folosesti una dintre uneltele profesionale de acolo. Procesorul se incinge, computerul merge mai greu, dar iti faci treaba.

De ce sa-ti bati capul, cind exista solutii mult mai ieftine si mai bune. Am folosit Inpaint de citeva ori si mi se pare cea mai simpla aplicatie pentru retusarea pozelor. Tot ce ai de facut este sa selectezi aria pe care vrei sa o elimini si aplicatia pentru Mac OS X curata totul ca si cum nimic nu ar fi blocat “vederea” camerei tale.

Demonstratiile video de mai jos sunt pentru versiunea de Windows, dar cea de Mac functioneaza la fel.

Inpaint pentru Mac costa 40 dolari, dar boio.ro pune la bataie o licenta gratuita pentru cititorii fideli.

Tot ce ai de facut este sa urmezi 3 pasi:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “InPaint pentru Mac OS X” pe boio.ro http://is.gd/fsMYY/”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui ce parte de pe boio.ro iti e folositoare si ce parte din tema blogului nu iti foloseste.

Cele mai serioase/detaliate comentarii vor intra in tragerea la sorti de pe 1 octombrie. Mai multe retweet-uri, mai multe sanse de castig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*