iLearnWords devine Phranslator

Alex Tau a lansat versiunea 2.0 a aplicatiei iLearnWords . Odata cu gramada de noutati, aplicatia si-a schimbat si numele in ceva mai scurt si, probabil, mai usor de tinut minte – Phranslator. Adica Phrase Translator.

Aplicatia si-a schimbat interfata si vine cu artwork optimizat pentru Retina Display. Acum ai si o modalitate noua de a selecta textul, dar in fond este acelasi browser pentru iPhone usor de folosit care vine cu Dictionar built-in.

Alex celebreaza lansarea versiunii 2.0 cu un concurs pe boio.ro. Tot ce ai de facut este sa urmezii pasii de mai jos:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga Phranslator pe boio.ro https://www.boio.ro/ilearnwords-devine-phranslator/ “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Mircea Mihai, Felician, Adrian din Arad si Yoegyu sunt castigatorii. Ii astept cu un email pina pe 8 oct. sa isi revendice codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.