Motocross Pro Rider

Primul joc pe telefonul mobil pe care l-am jucat a fost unul cu un motociclist. In scurt timp a devenit aplicatia mea preferata. Asta se intimpla prin 2002 pe un Nokia 6310i. Am si acum jocul si stiu ca sunt cel mai bun la el.

Atunci cind un deveoper m-a rugat sa arunc un ochi pe Motocross Pro Rider, am acceptat cu placere si nu mica mi-a fost surprinderea cind am vazut cit de mult seamana cu vechea mea dragoste. Aplicatia pentru iPhone (merge bine si pe iPad, totusi) are 60 de track-uri si te lasa sa joci in Freestyle sau Competition Mode. Poti sa controlezi motociclistul cu “pedalele” de pe ecran sau prin miscarea device-ului.

Cel mai multi imi place ca nu are pretentia unui joc 3D si pastreaza farmecul simplu al acelui joc pentru Nokia.

boio.ro iti da sansa sa castigi 2 promo-coduri pentru Motocross Pro Rider. Tot ce ai de facut este sa respecti pasii de mai jos:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Motocross Pro Rider” http://is.gd/fh2kX boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) si spune care este primul joc mobil pe care l-ai savurat?

Castigatorii sunt Fmac si Andrei Gherghe. Ii astept sa-si revendice codurile, cu un email, pina pe 26 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*