Download Meter vine cu noutati in AppStore

Am mai discutat despre Download Meter – este aplicatia perfecta pentru cei care nu au incredere ca Orange sau Vodafone le contorizeaza corect traficul de date. In acelasi timp, userii care au o limita lunara sau saptamanala de MB pot sa aiba un control mult mai sigur si sa evite cheltuielile suplimentare.

Noua versiune Download Meter aduce citeva noutati interesante. Developerii au tinut sa le impartaseasca cititorilor boio.ro si sa si ofere 3 sanse de castig celor care stau mult pe net. Printre functiile noii versiuni se numara una importanta – contorizarea cu limita saptamanala sau zilnica.

Cu Download Meter poti sa iti vezi traficul zilnic ca si un procent din cota lunara. Marele avantaj al aplicatiei este ca nu cauta informatia asta pe site-ul Orange sau Vodafone, ci o calculeaza singura la precizie de byte. Iar daca ai un iPad sau un iPhone stii ce inseamna sa treci de limita.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Download Meter.

De data asta verificam cine sta mai mult pe net si mai ales pe boio.ro. Asadar, primii 3 cititori care lasa un comentariu mai jos si posteaza un link de pe boio.ro in care am mai scris despre Download Meter se aleg cu un cod-cadou.

update: Andrei, @tiberiud si Marian au fost cei mai rapizi. Ii rog sa-mi trimita un email de pe adresa lasata atunci cind au postat comentariul pentru a intra in posesia premiului.

Stai aproape de boio.ro. vor mai fi si alte concursuri care iti testeaza fidelitatea!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Apropos de taxare la orange vreau sa zic ca f sincer nu cred s fie nimic in nergula.
  Am 500 mega pe iphone si card de datebde 6 giga pe ipad(era initial intr-un modem wireless de buzunar de la orange)….
  Oricat m-as chinui nu reusesc sa consum deloc traficul alocat.
  Pacat insa ca la orange fata de vodafine nu se reportea ce nu am consumat. La nici unul din abonamente.
  Ciudat un pic.
  In rest… Super multumit de orange.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*