Pagina de redeem din iTunes isi schimba fata

Dupa ani de zile in care design-ul pentru anumite pagini din iTunes a ramas acelasi, Apple a decis sa se ocupa si de acest capitol.

Si, mai ales… sa scape de iPod (vezi ecranul mic, patrat) si sa-l inlocuiasca cu ceva ce aduce a iPod Touch sau iPhone.

Pagina de Redeem (atit pentru promo-codes cit si pentru iTunes Gift Cards) are de astazi o noua infatisare. Silueta cu duduia sau tipulcare asculta la iPod a fost mutata spre dreapta, iar casuta de introducere a codului e in stanga. Inainte erau una sub alta.

before:

and after:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. am si eu o intrebare…..am un apple id romania…eu vreau sa ”ma transfer” pe itunes sua dar nu am un card de state…si cu cardu de romania nu merge…este bine daca cumpar un itunes gift card pt email si mil trimit mie pe email?…adica o sa pot sa il activez pe contul meu?…cand schimb tara in sua imi cere card de credit sau gift card ca sa il activez…este bun?…adica daca il iau din itunes romania pot sa il activez in itunes usa?…si daca il trimit pe email imi arata codul ala sau trebe sa dau direct redeem?….astept raspuns…ms

  2. @Dennis: Nu. daca nu ai un cont de iTunes US, nu poti sa faci redeem la un gift card de SUA. Si nici nu poti sa-l cumperi, cred.

    Ca sa iti faci un cont de iTunes US urmeaza pasii de AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*