Download Meter vine cu noutati in AppStore

Am mai discutat despre Download Meter – este aplicatia perfecta pentru cei care nu au incredere ca Orange sau Vodafone le contorizeaza corect traficul de date. In acelasi timp, userii care au o limita lunara sau saptamanala de MB pot sa aiba un control mult mai sigur si sa evite cheltuielile suplimentare.

Noua versiune Download Meter aduce citeva noutati interesante. Developerii au tinut sa le impartaseasca cititorilor boio.ro si sa si ofere 3 sanse de castig celor care stau mult pe net. Printre functiile noii versiuni se numara una importanta – contorizarea cu limita saptamanala sau zilnica.

Cu Download Meter poti sa iti vezi traficul zilnic ca si un procent din cota lunara. Marele avantaj al aplicatiei este ca nu cauta informatia asta pe site-ul Orange sau Vodafone, ci o calculeaza singura la precizie de byte. Iar daca ai un iPad sau un iPhone stii ce inseamna sa treci de limita.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Download Meter.

De data asta verificam cine sta mai mult pe net si mai ales pe boio.ro. Asadar, primii 3 cititori care lasa un comentariu mai jos si posteaza un link de pe boio.ro in care am mai scris despre Download Meter se aleg cu un cod-cadou.

update: Andrei, @tiberiud si Marian au fost cei mai rapizi. Ii rog sa-mi trimita un email de pe adresa lasata atunci cind au postat comentariul pentru a intra in posesia premiului.

Stai aproape de boio.ro. vor mai fi si alte concursuri care iti testeaza fidelitatea!

20 Comments

  1. O aplicatie foarte utila.Eu am cumparat-o deja acum cateva luni tot la indicatiile boio.ro si sunt foarte multumit de ea.Bafta celor care vor sa o castige.

  2. salut….sincer si eu mi-as dori un program…am net de la orange si chiar vreau sa vad daca este asa si o sa revin cu nishte comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*