WTF of the Day – cel mai complicat iPad stand

Cind am vazut imaginea alaturata am crezut ca e un pat de la ortopedie. Japonezii care il fabrica si care apoi cer 178 dolari pe el sustin ca este foarte comod sa lucrezi cu el in pat.

Lampa cred ca pot sa o scoata din schema. Oricum lumina nu da bine pe ecran…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Ma indoiesc sa fie comod. Gandese-te ce inseamna sa stai cu mana in sus. Fa un test, stai in pozitia indicata de ei in poza si dupa maxim 10 minute iti amorteste mana.Oricum, daca era ceva de apreciat il producea Apple direct ;)

  2. presupun ca in locul ipadului se poate aseza si o carte. Aici cred ca intervine acea lampa.
    iar … personal, nici eu nu as da banii pe asa ceva plus ca sincer nici nu cred ca e asa comod sa stai cu mainile in sus sa butonezi

  3. Eu cred c? nu e a?a comfortabil, fiindc?, dup? cum observ?m în imagine trebuie s? ai cotul suspendat.

  4. Exercitiu: Stati in pozitia “injinerei” din poza / tineti mana in sus (ca ea) pentru 10 minute / doare,nu? / injurati clovnu’ care a venit cu ideea! :)

  5. Da, cred ca util ar fi sa le isntaleze in spitale pentur divertisment, zau, cum sa fie comod, te va durea gaul cu siguranta si mana dreapta are o pozitie cel putin incomoda…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*