steve sau nu

de cind am vazut povestea asta, m-am gandit daca merita sa o public. raspunsul e NU. o non-stire, chiar daca e despre Apple sau Steve Jobs, este tot o non-stire.

asa ca va dau comunicatul trimis de Steve. daca nu ai chef sa descifrezi tainele limbii engleze, pe scurt: Steve e atacat de proprii hormoni, dar invinge spectaculos. cu toate astea nu va mai fi asa de public ca si pina acum. asta stiam deja.

dar sa lasam prostiile. mai avem o zi pina la Macworld. maine pe vremea asta o sa ne delectam deja cu stirile despre noile produse Apple.

chipintaci!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*