Concurs: Download Meter – la timp pentru iPad 3G

Update: pentru ca am ajuns pe 12 iunie si nimeni nu a respectat conditiile concursului de mai jos, facem altceva. Dam coduri la tot poporu. Primul venit, primul servit.

Asadar, vrei sa folosesti Download meter pentru iPhone si iPad? Da redeem (ai nevoie de un cont de iTunes US) la unul dintre codurile de mai jos. Daca a mers, lasa un mesaj in comentarii.

769LMHXWELEK
EMPTY79MT7KY
REJ6NM74AP9F

Daca iti folosesti SIM cardul romanesc cu un iPad nu prea ai cum sa-ti dai seama cind intri in depasiri de trafic. Download Meter este acum compatibil si cu iPad, pe linga functiile bune pentru iPhone.

Aplicatia te poate ajuta si sa intelegi mai bine ce abonament iti este de folos lunar pentru ca stie sa calculeze defalcat traficul pe WiFi si 3G. Video spune multe:

Noua versiune 2.4 are o interfata mai atragatoare si mai usor de folosit. Download Meter poate fi cumparat cu 2 dolari din iTunes sau castigat astazi pe boio.ro.

Pentru asta insa, trebuie sa indeplinesti 2 pasi simpli:

1. Da follow la @boioglu pe Twitter (daca nu o faci deja) si trimite mesajul “Castiga un promo-code pentru “Download Meter” pentru iPad si iPhone pe boio.ro http://tinyurl.com/29avhkv @boioglu”.

2. Fa o poza cu tine si logo-ul boio.ro pe iPhone-ul / iPad-ul tau (ca wallpaper) si posteaza linkul in comentarii.

Trei dintre cei mai creativi si norocosi cititori boio.ro pleaca acasa cu un promo-code pentru Download Meter. Concursul tine pina pe 12 iunie.

Logo-ul poate fi gasit pe boio.ro cu o simpla cautare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Chiar am nevoie de o aplicatie de genul asta pentru ca am net de la orange si niciodata nu stiu cat trafic fac.P.S. : de pe iphone nu am putut lasa comm :(

  2. apucai download meter-ul, eram logat in contul pentru iTunes Romania, abi nimerii sa ma deloghez si sa intru in contul pentru iTunes USA

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Concurs: Download Meter – la timp pentru iPad 3G | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*