Angry Birds pentru Blackberry

Atentie: imaginea de mai jos este destinata cunoscatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. apropo de asta, pe Android, Angry Birds se incarca mai repede decat pe 3GS cu 4.2 plus ca pe Android e doar versiunea beta lite si pe 3gs versiunea full

  2. A zis pentru cunoscatori pentru ca nu exista Angry Birds pentru Blackberry….uitate sa vezi ce scrie,asa ar arata pe blackberry jocul Angry Birds,adica doar scris pentru ca nu poti juca un joc pentru touchscreen pe un telefon fara touchscreen.Eventual pentru Blackberry Torch ar trebuii sa fie angry birds dar nu stiu de ce Rovio nu scoate.

1 Trackback / Pingback

  1. boio.ro » Blog Archive » Angry Birds – jucariile

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*