iPad 2 – If you asked

Noua reclama pentru iPad 2. Simpla, dar Apple e pe drumul cel bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. ” it’s just getting started ” asta ma face sa ma gandesc ca intr-unu din anii ce urmeaza,sau chiar mai repede,cei de la apple or sa revolutioneze intreaga comunitate ” IT ” a planetei,sau deja au inceput ??? hmm…??

  2. @ionut 999: fiecare nou device aduce ceva in plus. cit despre revolutie, au facut-o deja cu iPad si cu iPhone. Nici nu mai vorbesc de iTunes si de iPod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*