Angry Birds – jucariile

Angry Birds este genul de joc care fie iti place foarte mult, fie nu ai auzit inca de el si cind vei auzi iti va placea. Odata ce ai pus mana pe el (iar varianta pentru iPad, sau cea pentru iPhone cu retina Display arata foarte bine) nu il mai lasi pina cind distrugi citeva nivele.

Sa ridice mana cine nu a jucat Angry Birds! Poate doar userii de Blackberry.

Daca in urma cu un an, nici nu stiam ce e Angry Birds, acum avem si jucarii. Da, jucarii de plus, tocmai bune pentru aruncat dupa … cine vrei tu.

Mi se pare mie sau porci de plus nu exista?

update: uite ca a aparut Angry Birds si in viata reala :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Au aparut si porci de plush.
    Apropo de porci, cei de la Rovio au venit cu niste preturi nesimtite la jucarii. Cei de la Disney sunt mici copii acum…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*