Lunacase – carcasa cu notificari

O carcasa care preia energia electromagnetica si o transforma in notificari fara a avea nevoie de baterii sau fire?

Hmm, suna supranatural, dar jucaria asta chiar exista si e acum pe Kickstarter.

Lunacase costa de la 29 dolari in sus si apare prin august 2014.

Acum, intrebarea mea este: de ce nu au toate husele functia asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. 3 leduri ce lumineaza fantele . Ce este interesant e alimentarea lor . Camp electromagnetic transformat in curent electric. Sigur include o bobina. Nu ca as fi rau dar producatorii de telefoane ar cam vrea sa reduca campul electromagnetic produs de telefon vezi SAR. Oare nu modifica receptia ?. Si sa o dam un pic in realitate vad mai util un ecran ca la telefonul rusesc cu 2 ecrane sau o carcasa cu baterie. Cati utilizatori de smartphone il lasa culcat pe fata de sticla ? Sau de ce mi-ar arata ca sunt in convorbire cand helloo am telefonul la ureche.
    Recunosc e ceva mai avantajos cand suna ..nu pot vorbi si e intors cu ecranul in jos ca sa fie pe silent . Dar pentru asta e un buton oleaca pe stanga…

  2. Sau, poti tine telefonul cu display-ul in sus.

    Eu asa il tin mai ales ca sa nu imi zgariu ecranul

  3. Nu suna asa supernatural. Erau acum 10 ani la moda acei licurici lipiti pe telefon care atunci cand suna se apindreau. Functionau exact pe acelasi principiu. Ce mi se pare tare este ca stie sa deosebeasca SMS de apel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*