Noile iPod-uri – prima impresie

Mi-am facut in sfarsit timp sa ajung la un magazin Apple si sa ma joc putin cu generatia noua de iPod: Shuffle, Nano si Touch. Si cum prima impresie conteaza cel mai mult…

iPod Shuffle

Este jucaria care nu ma tenteaza absolut deloc. Si asta pentru ca e un shuffle – nu ai control vizual asupra a ceea ce playeaza. Noul Shuffle este suficient de mic incit sa nu te deranjeze absolut deloc prin greutate si dimensiuni, asa ca e ideal pentru Gym.

Faptul ca Apple a revenit la butoane este cit se poate de bun. Ciudat este ca Shuffle-ul vine cu casti fara microfon. In schimb, are un cablu cu triplu-jack – USB pentru sincronizare, de numai 5 cm lungime.

iPod Touch

Este incredibil de subtire. Imi place ca icoanele se vad mai bine pe ecran si ca acum poate sa faca poze. Calitatea pozelor este insa sub orice critica. Atunci cind il pui linga un iPhone 4, cel din urma pare o jucarie grosolana, din topor.

Noul iPod Touch are nevoie de o camera mai buna si asta l-ar face jucaria ideala. Mi se pare ciudat si faptul ca ecranul este cumva “lipit” deasupra ramei si pare fragil.

iPod Nano

L-am lasat special la final pentru ca este revelatia noiii generatii de iPod-uri. In primul rind este muuult mai mic decit credeam. Nu stiu de ce am avut senzatia ca ai nevoie de o mana butucanoasa ca sa il poti tine pe post de ceas. Nu este deloc asa. Cred ca ideea cu bratara pentru Nano va fi una cit se poate de buna.

Noul Nano are un ecran foarte receptiv, cam prea mic pentru denumirile anumitor melodii, dar suficient de bun ca sa vezi poze pe el sau sa arunci o privire la postul de radio care canta pe el. Pot sa spun ca iPod Nano este singurul pe care il recomand din toata generatia noua.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*