decesul oficial al lui ziphone?

zibri si-a lansat un blog pe alte teme. italianu care ne-a dat iphone a recunoscut ca nu prea isi mai bate capul cu deblocarea iPhone. el a lasat ziphone in stadiul in care era si nici macar nu si-a luat iPhone 3G.

mda, nici eu nu mi-am luat (dar eu nu am nevoie de telefon ca sa fac teste pe el). zibri.org nu mai are referinte la iPhone dar vine cu hack-uri pentru alte jucarii marca apple.

eu sunt unul dintre cei care i-am apreciat munca si am folosit ziphone fara probleme. iar voi stiti asta destul de bine. datorita ziphone am avut un iPhone deblocat printr-o simpla apasare de buton.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*