Urmatoarea mea masina: Terrafugia TF-X

Ziceam ca-mi iau un Prius, dar cred ca Terrafugia e mai buna pentru drumurile noastre.

Modelul TF-X este un hibrid care merge pe gaz si electricitate. Viteza maxima este de 320 km/ora si are o autonomie de peste 800 kilometri. Daca te plictisesti de zburat poti sa mergi cu ea pe drum si constructorul promite ca decoleaza si aterizeaza singura, dar te si intreaba daca locul de aterizare este sigur.

Sunt convins ca pretul de pornire va fi mult prea mare. Dar poate un second hand…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*