Sharknado – filmul care a ajuns celebru fara sa fie vazut

Ok, l-au vazut cativa pe canalul tv SyFy, dar nu mai mult de 1 milion de telespectatori.

Shark + Tornado = Sharknado.

Sharknado e un film de categorie B, care a fost gandit ca un film de televiziune. Povestea e simpla: o tornada formata pe ocean prinde in ea rechini si ii aduce in Los Angeles. Rezultatul este o poveste la limita ridicolului.

Povestea a devenit viral pe net, clipuri, postere, idei de alte filme care sa continue Sharknado, fie cu alte animale, fie cu alte fenomene meteo…

Partea mai funny este ca Autoritatea de Meteorologie din USA a tinut sa dea un comunicat prin care sa spuna ca un astfel de fenomen meteo nu a fost intalnit pina acum si ca este oarecum imposibil sa se intimple. Au mai fost prinse animale in tornade, dar au murit imediat din cauza fortei vantului.

Trailerul oficial pare mai incitant decit clipul de mai devreme

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*