adobe ne da flash pe iPhone

cine zicea ca nu se poate. aaa, apple. mda.

uite ca adobe are o versiune de flash care merge bine pe simulator. mai trebuie doar un rapsuns afirmativ din partea apple. si o sa poti sa …joci jocuri flash in safari.

[merci Adi]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Dar nu anuntase Steve jobs la WWDC ca va fi flash pe iPhone?!?!
    Adobe ar trebui sa aiba acordul fara nici o problema.

  2. Salut am o problema cu un iPhone de 8 gb 1.1.4, am vrut sa-i fac un restore, s-a blocat iat acum promesc o er., An unknown error occurred (6) si nu mai merge instalat ce sa fac?
    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*