Asigurările de sănătate NN au oferit despăgubiri de aproximativ 40 de milioane de euro pentru problemele medicale cu care s-au confruntat românii în ultimii 8 ani

Gabriela Lupas-Ticu. FOTO NN

NN Asigurări de Viață a acoperit cheltuieli medicale și a plătit despăgubiri clienților de asigurări de sănătate în valoare totală de aproximativ 40 de milioane de euro din 2016 până în prezent. Clienții au beneficiat astfel de sprijin financiar real în situațiile acoperite de asigurarea lor și au putut accesa tratamentul sau intervențiile chirurgicale de care au avut nevoie fără grija cheltuielilor neplanificate.

Un accident sau o problemă de sănătate pot însemna, pe lângă grija accesului la serviciile medicale de care este nevoie, și griji financiare pe fondul cheltuielilor neplanificate pe care multe familii din România nu le pot acoperi întotdeauna fără dificultăți. România rămâne printre țările europene cu un deficit important de protecție, o familie având nevoie, în medie, de 132.000 de lei în plus față de resursele financiare disponibile pentru a putea acoperi cheltuielile într-o situație neprevăzută și a-și menține nivelul de trai, arată datele UNSAR. O asigurare de sănătate contribuie la reducerea deficitului, acoperind cheltuielile medicale sau oferind clienților o sumă de bani pe care o pot folosi oricum au nevoie atunci când se confruntă cu o problemă de sănătate.

„Sănătatea, starea de bine și siguranța financiară sunt cele mai importante pentru români când se gândesc la viitor, iar interesul pentru soluții financiare care să le ofere sprijin când se confruntă cu o problemă medicală confirmă nevoia lor de protecție. Soluțiile de asigurare ajută oamenii să se concentreze pe tratamentul de care au nevoie fără să se gândească la bani, fiind utile atât în cazul unor boli grave, cât și în situații medicale care pot să apară oricând în orice familie”, spune Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viață.

Portofoliul de soluții NN pentru protejarea sănătății include mai multe tipuri de asigurări și clauze suplimentare, cu acoperiri extinse, pliate pe nevoile diferite ale clienților, de la spitalizare și intervenții chirurgicale sau tratament în situația unor boli grave și până la despăgubiri pentru recuperare medicală sau în caz de invaliditate din accident.

Mai exact, Asigurarea de Sănătate NN lansată în urmă cu 8 ani acoperă cheltuieli medicale de până la 100.000 de lei pe an când se întâmplă un accident sau când apare o boală și e nevoie de spitalizare sau de intervenții chirurgicale, sumă care crește cu 20.000 de lei după fiecare an în care nu a fost nevoie de asigurare, până la 200.000 de lei pe an. Serviciile medicale în situațiile acoperite de asigurare pot fi accesate atât în rețeaua NN, care include peste 300 de spitale și clinici private de top din România și din străinătate, cât și în spitale din afara rețelei, inclusiv de stat. Asigurarea este îmbunătățită permanent, oferind din acest an un serviciu nou de telemedicină, extinderea acoperirii pentru copii, începând de la o lună, îmbunătățirea acoperirilor existente și noi beneficii în pachetele de prevenție.

Asigurarea de Sănătate NN poate fi completată cu o asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe care oferă în plus până la 500.000 de lei, bani pe care clienții îi primesc în situațiile acoperite și pe care îi pot folosi oricum au nevoie, fără justificarea cheltuielilor.

Iar pentru mai multă protecție când apare o boală gravă, NN oferă și Premium Care Abroad, o soluție completă pentru diagnostic rapid în România și tratament personalizat de înaltă precizie în străinătate. Asigurarea acoperă cheltuieli medicale și non-medicale de peste 2 milioane de euro, cu un cost care începe de la 176 de lei pe lună, în situația unor boli grave precum cancer, chirurgie cardiovasculară cu by-pass, neurochirurgie sau transplant. Fiecare caz este preluat în 2 ore lucrătoare, iar clienții beneficiază de a doua opinie medicală și de un medic coordonator dedicat, de la suspiciune până la diagnostic, tratament de înaltă precizie în străinătate și post-tratament în România.

Soluțiile de asigurare de sănătate NN pot fi cumpărate într-un proces digital, în baza unei discuții online cu unul dintre cei 1.600 de consultanți financiari din toată țara. Mai departe, prin aplicația mobilă NN Direct, clienții au acces în orice moment, direct pe telefon, la toate informațiile despre asigurările lor, pot face plăți și își pot actualiza datele personale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*