Plateste cablul TV pentru fiecare canal in parte

Si doar ce-ti doresti.

La americani se va putea in curind. Cred ca trebuie sa avem si noi o lege din asta.

McCain’s bill would, in addition to urging cable providers toward a la carte pricing, ban the bundling of broadcast stations with cable channels owned by the same entities. This would, for example, keep Disney from requiring that cable providers pay for ESPN in order to carry ABC.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Digi Mobil si ofertele prea bune ca sa fie adevarate | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*