Gratis azi: Clear pentru iPhone si iPod touch

Clear este una dintre aplicatiile care a facut furori atunci cind a fost lansata pentru interfata inovativa.

Astazi este gratis, dar nu o vei gasi direct in AppStore, ci prin acest link. Apesi butonul “Shop now”, se deschide iTunes, pui parola ta si astepti sa se descarce.

update: merge doar daca ai cont de iTunes US. Nu inteleg de ce nu ai pina acum. Pasii sunt foarte usor de urmat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu inteleg comentariul de la “update” De ce ar trebui sa avem cont de iTunes US? Pentru mine e si asa prea multa bataie de cap sa tin update-urile RO + UK.
    Nu cred ca se merita decat daca tii mortis sa descarci o aplicatie care nu e disponibila in alta tara – dar cati sunt in situatia asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*