iHam – Cut and Play

e super reusita povestea cu iHam. Baietzii au pus la punct imagini, manuale, tutoriale si tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de noile produse: iHam, iChis sau iCarnatul (acum si in versiunea de 23 inch).

Ca orice companie care se respecta, asemanarea cu Apple trebuie dusa pina la capat – avem accesorii special facute pentru produsele Apple pe baza de carne: iKnife, iHand, iClean, iBread si altele.

Bine ca butonul de “Buy Now” nu este activ. Stiu Apple-fan boys care ar fi cumparat astfel de produse imaginare.

[via]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Am vrut sa revad site-ul. Mi-a placut ideea si credeam ca poate au scos ceva nou.
    Surpriza…site-ul este blocat. Ceva mesaje de la Apple?

1 Trackback / Pingback

  1. Behold the iHam | Cult of Mac

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*