un bucurestean la Miami

nu, nu eu. sunt constantean. nu orasul de bastina e relevant in povestea de mai jos, anyway…

omu imi zice ca a venit in vizita. vorbea perfect romaneste deci era clar ca era pe aici doar in plimbare si nu avea de gind sa stea prea mult prin state. probabil doar o vizita de… afaceri.

il intreb cum e in state si imi zice exact ce asteptam sa aud de la un om care nu a fost in viata lui in mai departe de Buftea: “mancarea e najpa, america e nush cum, americanii sunt nush cum…”

pai de ce e mancarea najpa, insist eu? omu incerca sa-mi povesteasca despre americanii care maninca numai la McDonalds si cum fastfood-ul e tare la moda.

mda, asa e, dar daca ai venit in america cine te pune sa mergi ls McDonalds? sunt o gramada de carciumi care mai de care mai internationale.

mda… poate ca au pretul mai mare de 1 dolar…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Bine zis chestia asta cu pretul mai mare de 1 $ !
  In SUA e obligatoriu sa dai un bacsis de cel putin 10-15% ! :(
  Probabil omul s-a plimbat cu tzestu si prin Constanta !

 2. mare dreptate ai…daca stau sa ma gandesc in miami beach am mancat cel mai bine din toate locuri;e pe unde am umblat prin SUA. e adevarat ca nu a fost chiar asa de ieftin dar a fost singurul restaurant din sua unde nu am vazut oameni cu cola sau bere la masa ci doar vin sau apa.

  misto oras…

 3. E misto datorita faptului ca Miami a fost si va ramane o placa turnanta in traficul de droguri !
  Traficantii de droguri mananca bine pentru ca s-ar putea sa fie ultima lor masa ! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*