garsoniera de inchiriat in Constanta

caut de vo 2 saptamani. tot ce gasesc e ok, dar nimeni nu vrea sa faca de pe acum contract pt luna mai. nici chiar daca le dai banii in avans.

stii ceva de inchiriat in Constanta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pai in mai incepe sezonu’ … si Romanu’ se gandeste ca face mai multi bani daca o da la inchiriat pe weekend … tipic … mai incearca poate gaseti ceva …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*