iPhone generatia 1 de vanzare peste tot

au aparut deja tot felul de indivizi care isi vand iPhone-ul din generatia 1 pe net cu 350 dolari. evident toate sunt aproape noi, nescapate pe jos, merg f f bine si asa mai departe…

sunt zvonuri ca in best Buy si alte magazine de electronice din state se vinde iPhone genertia 1 de 8GB la numai $200. de data asta sunt aparate “refurbished”.

ai incredere? te bagi? eu nu as avea incredere. mai ales atita timp cit iPhone 3G nu e inca deblocat.

pe de alta parte eu nu mi-as vinde iPhone-ul vechi din acelasi motiv. cind o sa am un iPhone 3G deblocat il pun pe cel vechi la bataie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Oamenii astia au riscat si au castigat !
    In Romania am vazut cu 1200 lei , vineri si azi il lasa la 1000 de lei !
    Cand s-o face 5 sau 600 iau si eu !

1 Trackback / Pingback

  1. La Bebe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*