phishing reiffeisen

baietzii devin din ce in ce mai destepti sau poate ca ei cred ca lumea e din ce in ce mai proasta.

in seara asta am primit un mail de la security@raiffeisen-online.com. misiva avea un formular .htm atasat. evident mi se cereau datele contului de la reiffeisen. nu am avut niciodata banii acolo, in paranteza fie spus…

ceea ce m-a distrat e indrazneala lor. textul de pe formular suna asa:

“Va informam ca securitatea pe care Raiffeisen Bank o ofera a fost sporita! Din acest moment verificarea validitatii accesului la contul dumneavoastra online nu se mai face in cadrul unei pagini speciale in interiorul web-site-ului nostru, ci printr-un formular care este trimis ca atasament la un email. In acest fel accesul persoanelor neautorizate este imposibil, iar securitatea sporita oferita de tipul de encriptare al datelor SSL ridica notiunea de securitate online la cel mai inalt nivel.”

baietzii veau un logo reiffeisen si unul verisign afisat si casutze unde iti cereau sa completezi informatiile contului tau.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*