Spam de partid de la PSD

36 emailuri cu mesaje, comunicate de presa, anunturi, rectificari, scrisori deschise si mitinguri. Toate de la PSD in numai 4 zile.

Si ca sa fie mai productivi, spammerii de la PSD au vo 10-15 adrese de mail diferite: psdbirouldepresa 1….10 @gmail.com si citeva adrese @psd.ro.

Vin alegerile si nu stiu eu?

click pentru detalii

6 Comments

  1. Stii ca in dimineata alegerilor pentru parlamentul european, niste oameni lipeau cu adeziv afise cu mesajul ”Votati Elena Basescu!” pe masinile oamenilor? Care crezi ca era scopul si care a fost efectul?

  2. atunci cand o sa scapam de acest partid o sa inceapa si romania sa se ridice la nivelul tarilor civilizate. Dar cand ma gandesc ca trebuie sa-l mai suport pe comunistul de Ponta inca 30 imi vine sa ma mut

  3. @ionut ,eu cred ca ai respirat aeru degaba pana acuma ,daca Ponta este comunist atuncia Basescu e mama si tata la toti securisti ……sa nu vorbim cu gura plina si mintea goala ,mai bine abtine-te de la astfel de comentarii .
    In alta ordine de idei sper ca betivanu de la putere sa aibe acelasi sfarsit ca si Ceausescu .Este incredeibil cum s-au adunat atatia retardati si smanglitori intr-un singur partid si pot sa pun pariu ca calitatea de “OM” cinstit a lui Basescu a fost motivul .

    Nu vreau sa fiu inteles ca sunt PSD-ist ,din punct de vedere profesional ar trebui sa fiu PNL ,in general cred ca 90% din politicieni de la noi ar trebui dusi pe o insula izolata de lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*