Umbrela pentru utilizatorii de smartphone

Stiu ca ti s-a intamplat si tie. Eu am patit-o chiar saptamana trecuta. Aveam umbrela intr-o mana si aparatul foto, iar cu cealalta imi tineam fetita. Am dus-o la Delfinariul Constanta si am nimerit o zi ploioasa.

Phone-brella rezolva problema asta, iar faptul ca acest concept a castigat premiul Red Dot la categoria Design Concept este un semn bun. Nu pare ca e ceva greu de realizat.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*