Noul Gmail

Gmail si-a schimbat de astazi fata. Si odata cu schimbarile, mi se pare ca se incarca si mult mai repede.

apasa pe poza pt detalii

Update-urile sunt legate, in special, de felul in care arata Contact Managerul si folderele din Inbox. Mail, Contacts si Tasks au fost mutate in partea dreapta sus, urmate fiind de un buton (in loc de un link) “Compose Mail”. Mailbox-urile principale sunt urmate de Labels si daca le ai setat Mail pe IMAP, e vezi exact la fel.

Interfata Contacts este si ea schimbata si se aseamana acum cu Inbox-ul. Detalii gasesti aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Da…am observat. Insa mi-au aparut si niste mici probleme in lista de contacte (contacte fara nume,etc)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*