Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide primul magazin din Pitești și ajunge la 32 de unități în România

SMYK All for Kids deschide primul magazin din Pitești. FOTO White PR

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, se extinde în România cu un nou magazin, în Pitești. Retailerul ajunge astfel la 32 magazine la nivel național, asigurând astfel o mai bună acoperire națională.

Magazinul din Pitești este prima unitate SMYK All for kids din județul Argeș și a 12-a din sudul țării, după unitățile deschise în București, Craiova, Ploiești și Târgoviște. Noul magazin se deschide pe 25 aprilie, în Argeș Mall (Strada Tudor Vladimirescu, Nr. 37), având o suprafață de 470 mp și 8 angajați pregătiți să le să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii.

“Suntem încântați să ne consolidăm rețeaua de magazine prin extinderea în Pitești, unul dintre orașele cu un potențial promițător din sudul țării. Conceptul SMYK All for Kids a fost dezvoltat cu scopul de a oferi o gamă diversă de produse și servicii destinate familiilor, cuprinzând îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii de la naștere până la adolescență. Misiunea noastră este aceea de a construi un mediu prietenos și inspirant pentru familiile care ne trec pragul. În magazinele noastre, părinții pot găsi toate articolele necesare pentru creșterea și îngrijirea copiilor lor, în timp ce cei mici pot explora o lume plină de aventuri și distracție”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Așa cum SMYK All for kids și-a obișnuit publicul, la deschiderea noului magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de 20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, în limita stocului disponibil, între 25 și 28 aprilie. Totodată, în aceeași perioadă, primii 100 de clienți vor primi cadou un ursuleț de pluș Smiki sau un roller Pilot FriXion. În plus, vor fi  și premii surpriză pentru clienții care se înscriu în programul de fidelitate. În aceleași zile, deschiderea magazinului din Pitești va fi sărbătorită cu activități pentru copii și modelaj de baloane , desfășurate între orele 12:00 și 18:00.

Oferta noului magazin SMYK din Argeș Mall din Pitești include o gamă variată de produse, de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor branduri globale cunoscute, precum LEGO, Barbie, Fisher Price, Hot Wheels  etc.

Oferta este completată de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani.

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din Argeș Mall din Pitești este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*