De Paște, BCR rămâne deschisă non-stop prin George, Contact Center și automate bancare. Unitățile băncii vor fi închise, cu excepția celor din marile centre comerciale

Sediu BCR. FOTO BCR

Banca Comercială Română anunță că în ziua de 1 mai 2024, precum și în perioada Sărbătorilor de Paște, 3-6 mai a.c., rămâne deschisă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială.

Unitățile BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor fi deschise, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri, care vor funcționa după programul acestora, în general între 10:00 și 20:00.

Serviciile bancare online prin George vor fi disponibile permanent, iar clienții vor putea efectua majoritatea tranzacțiilor curente, printre care:

Deschidere conturi

Verificare cont curent

Vizualizare informații despre portofoliul de produse

Generare extrase bancare

Management carduri (blocare, modificare limită, reemitere)

Transferuri interne și internaționale

Plăți instant și cu telefonul (NFC)

Plăți utilități

Plăți automate și programate

Schimb valutar

Adăugare bani instant dintr-un cont de la altă bancă (top-up)

Deschidere depozite & conturi economii

Accesare credite de consum & casă

Refinanțare alte credite

Card credit

Descoperit de cont

Asigurări casă, bunuri personale și instrumente de plată, venituri, credit, călătorie

BCR este disponibilă non-stop și prin telefon, la *2227, număr cu tarif normal apelabil din rețelele naționale fixe/mobile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS sau +4.021.407.42.00 pentru apeluri internaționale.

ATM-urile și mașinile multifuncționale BCR din zonele de Easy 24 Banking vor fi alimentate și sunt operaționale permanent pentru:

Depuneri sau retrageri numerar, retrageri inclusiv în euro

Schimb valutar

Plăți facturi

Transferuri

Interogare sold

Schimbare PIN

Mini-extras pentru cardurile de debit/credit BCR

În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*