Computer Show – anii 80 si tehnologia de azi

Adam Lisagor de la Sandwich Video (compania care creeaza reclame interesante pentru companii care au legatura cu tehnologia) s-a apucat de un show mai putin mai putin obisnuit.

Computer Show prezinta perspectiva unui show de televiziune din anii 80 asupra tehnologiei de azi. Au si website care reflecta epoca.

Primele doua episoade sunt aici:


via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*