rooooooViata Meaaaaa

update: castiga un cod-cadou pentru aplicatia “Manele”. vezi detaliile mai jos.

update 2: concursul a luat sfarsit. Cornel Smochina este castigatorul. Aplicatia se va numi “Radio Manele”

update 3: Radio Manele este acum in AppStore aici

roManele? pe iPhone? EVIDENT! sa mananca si gura lor, manca’t’as…

Pina azi, habar nu am avut ca in Romania exista si posturi de radio de Manele. Codesignum s-a gandit sa le aduca pe iPhone-ul tuturor manelistilor din lume. Sper sa existe cit mai putini, ca ne fac gadgetul de ris.

Anyway, aplicatia urmeaza sa fie trimisa Apple spre aprobare luni la prima ora. Pina atunci, mi-am propus sa o testez cu volumul la minim. Si daca nu te-am convins pina acum, afla ca “Manele” va avea peste 50 posturi de radio. Fara numar! Sa moara dusmanii, nu alta!

apropo, eu i-am propus lui Cristian Ivan de la Codesignum sa o numeasca “roManele” sau “roViata Mea”, dar el o tine cu “Manele”. Are cineva o idee mai buna?

CONCURS:

Si ca sa facem ideea cu Un nume pentru aplicatia cu Manele mai interesanta, boio.ro pune la bataie un cod-cadou. Il castiga cel care da, pina Luni, 1 maritie (la pranz) un nume mai bun. Daca numele e ales, ai castigat un cod folosibil in iTunes US.

  

post scris de Adrian, iPhonistu minune

20 Comments

 1. Te miri ca exista radio de manele, dar exista televiziuni de manele unde insusi presedintele si prim-ministrul tarisoarei merg…so…fac audienta! Succesul in AppStore va fi garantat cand Iphone va veni cu un speaker mai puternic sa se poata mandri melteanu pe strada cand merge cu maneaua pe telefon sa auda urechea cocalarului.
  Un nume…ROMMusic…

 2. Ma sincer….Sa fim seriosi..asta mai lipsea… Deci chiar nu ma asteptam sa se coboare cineva pana acolo sa faca o astfel de aplicatie…cred ca nu mai stiu cum sa scoata bani…si la cati manelisti sunt in romania au gasit solutia, dar mi se pare foarte trist sa apara o asa aplicatie care sa promoveze “muzica”asta.

 3. Si asa suntem o tara de cocalari si manelisti dupa cum zice Basescu, de ce sa nu aiba cu ce se mandri toti posesorii de haifone care il expun frumos pe masa, ca sa vada nene toti ca el are bani si ca are ce sa arate. Ne meritam soarta si cum zicea si Johnny O sa renunte codesignum sau cei care au scris aplicatia sa mai lase RO in fata ca ne facem de rusine, si asa suntem vai de mama noastra, macar sa numai afle altii de prostia din tara asta, si o vorba mai am care nu imi apartine dar care o sa ne ingroape cat de curand e toti: sa traiti bine :)

 4. nu sunt de acord.chiar ne facem de ras telefonul cu asa ceva!de ce nu scot un cod rutier complet,ca si cartea.mai bine sa ne mai documentam cum sa mergem pe strada decat cu manelele in urechi si accidente.stiu ca mai exista codul rutier dar nu e complet.

 5. Cred ca ar trebui sa se numeasca roGuta sau roSalam. Nu imi plac manelele, dar ar fi interesant sa o probez. Apropo ce e cu cei de la Codesignum ca au bagat ad’s in prostie in toate programele lor…sunt enervante si eu mi-am reinstalat versiunea lor 1.0 fara ad’s.

 6. Felicitari Cristian Ivan.
  Nu ne asociasera astia destul tara cu tiganii (manelarii) incat sa facem si o aplicatie care sa se numeasca asa.

  What’s Next? Hrusca transformat in Salam. Sau Cascaval.

 7. Super tare aplicatia si haioasa :)). Eu i-as da numele “iManele” sau “Radio Manele” fara numar, fara numar. ;)

 8. Cred k s-ar putea sa puna numele ManeleRadio sau sa se foloseasca de numele unor interpreti: RoGuta sau RoSalam. Sa nu uitam ca guta a fost prin america si i-a impresionat pe americani prin muzica lui… pe atunci canta cu stana izbasa parca. RoManele e foarte sugestiv.
  Propunerile sunt: RadioManele, ManeleRadio, RoGuta, RoSalam, GypsyRadio, RRomanesRadio,RoRRomanes.
  Sper sa nu fie prea multe si sa se aleaga ceva.

 9. I’manea In alta ordine de idei 90% din manelisti vo avea nevoie de un manual de 90 de pagini ca sa afle ce e ala Itunes…parerea mea…Asta e pana la urma gusturie nu se discuta..

 10. Codesignum… quality not quantity. Mai bine stati mai mult si scoateti aplicatii de calitate si nu rahaturi d’astea pe banda rulanta. Se plange lumea ca Romania se manelizeaza, iar cei din comment-urile de mai sus spun ca spera ca sa aiba cat mai putini clienti. De ce sa sperati sa fie cat mai putini clienti cand puteti sa va asigurati ca nu vor fi niciunul prin evitarea de asemenea aplicatii. Chiar asa de mare e penuria de idei?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*