1 martie, ora Zero

Stiu ca te-ai pregatit. Dar vei putea sa faci fata?

Afla totul pe 1 Martie, la miezul noptii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Poate , apare jailbreak pentru 3.1.3 ?! :)) E doar o speranta , deoarece deja m-am cam plictisit de 3.1.3 default :\ …

 2. Sincer la asta ma astept si eu!Jailbreak ptr. firmware 3.1.3,Basseband 05.12.01!Doamneeeeeeeeeeeee Ajutaaaaaaaaaaa! :)

 3. Nu ne mai tine In suspans ca la 5 trb sa fiu la munca
  Iese sau nu unlock In seara asta
  Ca sa stiu daca ma culc

 4. ii vb de preturile la abonamente la iPad care vor fi si in europa, probabil ca la asta s-a referit :)

 5. e vorba de suport tehnic personalizat !
  niciun ipad, preturi, unlock, jailbreak sau firmware 4,5

 6. @rhemyis: Sper sa nu il supar pe Adi … cu acest post dar nu am gasit cum sa fac JB la 3.1.3 … daca nu te superi poti sa imi lasi un link sau cumva sa imi dau seama unde gasesc …. mersi .

  // Scz adi. incaodata … e 12:06 AM GMT+2 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*