rooooooViata Meaaaaa

update: castiga un cod-cadou pentru aplicatia “Manele”. vezi detaliile mai jos.

update 2: concursul a luat sfarsit. Cornel Smochina este castigatorul. Aplicatia se va numi “Radio Manele”

update 3: Radio Manele este acum in AppStore aici

roManele? pe iPhone? EVIDENT! sa mananca si gura lor, manca’t’as…

Pina azi, habar nu am avut ca in Romania exista si posturi de radio de Manele. Codesignum s-a gandit sa le aduca pe iPhone-ul tuturor manelistilor din lume. Sper sa existe cit mai putini, ca ne fac gadgetul de ris.

Anyway, aplicatia urmeaza sa fie trimisa Apple spre aprobare luni la prima ora. Pina atunci, mi-am propus sa o testez cu volumul la minim. Si daca nu te-am convins pina acum, afla ca “Manele” va avea peste 50 posturi de radio. Fara numar! Sa moara dusmanii, nu alta!

apropo, eu i-am propus lui Cristian Ivan de la Codesignum sa o numeasca “roManele” sau “roViata Mea”, dar el o tine cu “Manele”. Are cineva o idee mai buna?

CONCURS:

Si ca sa facem ideea cu Un nume pentru aplicatia cu Manele mai interesanta, boio.ro pune la bataie un cod-cadou. Il castiga cel care da, pina Luni, 1 maritie (la pranz) un nume mai bun. Daca numele e ales, ai castigat un cod folosibil in iTunes US.

  

post scris de Adrian, iPhonistu minune

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Cristian Ivan—CUM IES MANELISTI IN FATA— Pacat ca nu ai incheiat cu ,,Sa-ti traiasca familia mancati-as” si nu ai inclus nici un laic motiv ,,Bani mei,valoarea mea,femeia mea” ca puneai capac

  :)))

 2. Iry draguta, pre limba romana, hai sa explicam oamenilor ce ai vrut tu sa zici, caci sunt convins ca tu ai fost ironic si cunosti.

  – daca nu as fi manelist anagramat, probabil as sti ca se scrie “manca-ti-as”

  – sau ca motivele laice, profane, lumesti, mirene whatever sunt un pic altfel de capac; poate as sti ca de fapt ai vrut sa zici laitmotive, dar ai fost subtil

 3. Multumesc. Voi darui codul unui manelist infocat, daca gasesc unu si cu iPhone/iPod touch… sau vand codul pe ocazii.ro :)))

  PS: cu “numele” m-a ajutat http://manelist.eu/

 4. Cristian..nu te ataca :)) ca doar glumeam …nu am eu si nu cred ca are nimeni treaba cu gusturile fiecaruia !
  Si nu-mi mai zi ,,draguta”..daca vrei neaparat poti sa-mi zici ,,dragutu” ca-s barbat din nastere si pana acu si nu am de gand sa-mi schimb orientarea(nu in viata asta)

  In alta ordine de idei aplicatia asta ar merge la un chef sa nu mai stea dj sa selecteze muzica…

  P.S. Exista vre-o aplicatie care sa permita inregistrarea melodiilor ascultate live ? Stie careva?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*