Un nou computer

Zilele acestea voi intra in posesia unui nou computer. Unul care vine cu totul instalat, care stie sa ruleze bine, care are o super – rezolutie si, mai ales, unul aproape ne-demontabil.

Astazi, colegul meu si-a facut un upgrade la Desktop. Alta placa de baza, RAM mai mult, alt procesor, alt HDD si unitate optica.

Mi s-a facut dor de momentele in care si eu puneam cap la cap un sistem si instalam pe el Windows XP. Puzzle-ul de atunci nu mai poate fi gasit nici in telefoanele de azi si nici un super-Mac-ul pe care il primesc.

Imi dau seama ca imi e dor sa fac un computer sa fie pe placul meu si sa-l fac sa mearga bine, dar imi dau seama si ca, in 4 ani de OS X, nu a fost nevoie sa fac o reinstalare de sistem, sa dau restart-uri aiurea sau sa vanez malware, virusi si drivere.

Patru ani de folosire a unui Mac nu m-au facut mai putin pasionat de tehnologie. Ba chiar dimpotriva. Acum stiu sa o apreciez mai mult si sa beneficiez de ea din plin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. si eu sunt de 3 saptamani fericitul posesor al unui macbook pro retina, ai grija ca dupa ce o sa vezi ecranul o sa iti urasti televizorul :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*