Un nou computer

Zilele acestea voi intra in posesia unui nou computer. Unul care vine cu totul instalat, care stie sa ruleze bine, care are o super – rezolutie si, mai ales, unul aproape ne-demontabil.

Astazi, colegul meu si-a facut un upgrade la Desktop. Alta placa de baza, RAM mai mult, alt procesor, alt HDD si unitate optica.

Mi s-a facut dor de momentele in care si eu puneam cap la cap un sistem si instalam pe el Windows XP. Puzzle-ul de atunci nu mai poate fi gasit nici in telefoanele de azi si nici un super-Mac-ul pe care il primesc.

Imi dau seama ca imi e dor sa fac un computer sa fie pe placul meu si sa-l fac sa mearga bine, dar imi dau seama si ca, in 4 ani de OS X, nu a fost nevoie sa fac o reinstalare de sistem, sa dau restart-uri aiurea sau sa vanez malware, virusi si drivere.

Patru ani de folosire a unui Mac nu m-au facut mai putin pasionat de tehnologie. Ba chiar dimpotriva. Acum stiu sa o apreciez mai mult si sa beneficiez de ea din plin.

6 Comments

  1. si eu sunt de 3 saptamani fericitul posesor al unui macbook pro retina, ai grija ca dupa ce o sa vezi ecranul o sa iti urasti televizorul :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*