prima adresa de email la 50 ani

le-am facut o adresa de email parintilor mei. evident, pe gmail.

tata are 56 ani. mama 52. nu au pus pina acum mina pe un calculator. de o saptamana au laptop insa. tata a invatat sa-l deschida si sa-l incarce. mama s-a specializat in trimis emailuri. noroc ca gmail e si in limba romana.

azi ei doi si bunica (78 ani) au stat de vorba pentru prima data, pe mess, cu matusa mea (60+ ani). am si poze, pot sa demosntrez : )

uite asa se face istorie in familia Boioglu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Mama la 37 de ani s-a apucat de html, unchimiu de programare si acum 2 zile i-am aratat bunicii mele niste poze care vroia sa le vada de mult …

 2. Ai parinti tineri :) Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
  Tata are 70 de ani si vorbesc cu el pe messenger. Bine, ii e cam lene sa scrie, drept pentru care apasa frecvent butonul “Call” :P . A invatat sa lucreze in Autocad si acum isi face lucrarile singur (se ocupa de cadastru). A, sa vezi ce se distreaza cautand tot felul de chestii pe google. Citeste si niste bloguri pe care i le-am pus eu in ‘favorites’ :)
  Anyway, vacanta placuta in continuare!

 3. Felicitari! niciodata nu e prea tarziu pentru cineva sa invete sa lucreze la un calculator mai ales acum
  cand suntm in era calculatorului si eu unul daca nu-mi merge netu o zi doua turbez!! :) Eu personal i-am luat mamei mele un tel mobil dupa ani la randul in care am incercat sa o conving ca e foarte necesar sa ai tel mobil
  pt ca nu se stie cand ai nevoie de cineva care sa te ajut cu o problema si poate esti pe strada si acum in bucursti
  au cam disparut tel fixe de pe strada ,si ca sa nu deviz de la subiect de cand are tel mobil ma suna non stop ca sa vada ce fac !!
  :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*