munca dinainte de concediu

nu am fugit in tarie calde. hmm, ba da, sunt in tari calde. dar despre altceva vroiam sa vorbesc…

munca ma tine ocupat citeva zile asa ca nu o sa am timp decit de informatiile cu adevarat importante. deh, mai am o luna pina la concediu. trebuie sa le pun pe toate la punct.

pina una-alta va pregatesc un video review cu o jucarie super-interesanta. filmul e editat si urmeaza sa ajunga pe youtube.

in alta ordine de idei, avem un raspuns … semi-oficial de la Orange. da, pentru petitie.

si da, comentariile voastre nu se pierd. ele apar mai tarziu. dar vor fi acolo!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*