macBook Pro redesign

tocmai cind ma batea gindul mai tare sa imi iau un macBook pro de 15 inch apar povestile cu un nou macBook pro.

mda, stiu intotdeauna apare ceva mai bun da nu vreau sa-mi iau unul “din generatia veche” cu o luna inainte de lansarea celui nou totusi…

baietzii care au venit initial cu ideea (un site din china) sustin ca in noua varianta nu vom mai avea logo-ul apple luminat pe capac. te pomenesti ca fac economie de leduri si vom avea macBook pro-ul de 400 de dolari… ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. MacBook Pro direct din storul lui apple:

  15-inch: 2.4GHz
  2GB memory
  200GB hard drive
  Double-layer SuperDrive
  NVIDIA GeForce 8600M GT with 256 MB
  Ships: Within 24hrs
  Free Shipping
  $1,999.00

  Asta e cel mai ieftin.Restul sint speculatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*